Lepas luahan tak senonoh, wanita minta maaf

Baru-baru ini viral di Facebook video seorang wanita tempatan luah keinginan peliknya dirogol 10 orang lelaki.

Video yang tidak sesuai didengari itu akhirnya menerima kecaman hebat netizen yang menganggapnya tidak menggambarkan kewanitaan timurnya.

Terbaru wanita bernama Siti Amiza itu tampil membuat permohonan maaf dan berjanji tidak akan mengulanginya lagi..

“Saya minta maaf sangat-sangat. Saya Siti Amiza Baharuddin yang telah membuat onar mengenai video tempoh hari, saya minta maaf dan saya berjanji tidak akan mengulangi kesilapan yang sama lagi.

“Yang mana tak suka saya, saya minta maaf dan minta ampun sangat-sangat. Saya berjanji tidak akan membuat onar lagi dan saya tidak bermaksud menyinggung perasaan India, Cina dan Melayu. Saya cuma kata sesetengah.

“Saya berharap kaum Cina, India dan Melayu yang terasa dengan kenyataan saya dalam video, memaafkan saya. Saya kata saya tidak mahu berkahwin dengan orang Melayu, mungkin sebab saya ada fobia yang awak semua tidak tahu,” katanya.

Semenjak viralnya video tersebut, Siti Amiza banyak menerima gangguan daripada ramai lelaki yang tidak dikenali di telefon bimbit di mana mereka semua mengajaknya untuk melakukan hubungan seks.

Enggan terus diganggu, Siti Amiza berkata, dia akan mendedahkan semua nombor-nombor lelaki miang yang mengganggunya itu di media sosial.

“Saya akan viralkan di Facebook, nombor-nombor lelaki yang telah mengganggu dan mengajak saya buat hubungan seks. Boleh lihat sendiri bagaimana golongan lelaki ini mengutuk saya di Facebook tetapi di chat, semua nak main dengan saya,” katanya yang mengesahkan lebih 200 nombor telefon yang diperolehinya.

Susulan viral video itu, pihak Unit Tindakan Khas CM Skuad Badar telah pergi ke rumah wanita berkenaan di Sungai Petani untuk mentarbiahnya agar bertaubat, kembali ke pangkal jalan, menjadi seorang peniaga yang berakhlak mulia dan beroleh rezeki yang halal.

FB Komen

comments